ACVE Plus certificari ISO
Lifturi Puturi de lift Componente Platforme auto Scari rulante Platforme Oferte Speciale
Cabine Usi Butoniere Plafoane Maini curente Lamele de protectie Pardoseli cabina Panouri de comanda Pereti cabina inox Pereti cabina tabla plastifiata Date tehnice
Cabine lift Mecanisme si usi complete Motoare Limitatoare de viteza Paracazatori Panouri de comanda Centralina Piston Contact cu rola Amortizori
Intretinere Asistenta tehnica Reparatii Modernizare

Despre ACVE Plus


SC ACVE PLUS SRL este o societate cu capital integral privat infiintata in 2005.

Prin excelenta organizationala societatea noastra a dezvoltat o gama larga de produse pentru a satisface orice exigenta a clientului. Sigure, robuste si fiabile, produsele noastre functioneaza în cele mai severe conditii. Prin personalul nostru specializat asiguram executarea si instalarea in conditii de calitate garantata a urmatorelor produse:

- Lifturi pentru persoane si materiale
- Puturi metalice pentru lifturi (structura metalica)
- Platforme auto
- Scari rulante
- Platforme pentru persoane cu dizabilitati

Excelenta organizationala se bazeaza pe:

- Inovatie in productie si in produse
- Calitate controlata pe intreg ciclul de fabricatie si distributie
-Profesionalismul si devotementul propriilor angajati,respect reciproc si recunosterea excelentei profesionale.

SC ACVE PLUS SRL are implementat un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala conform cerintelor ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001-2005; OHSAS 18001:2007 pentru activitati de proiectare , asamblare , montaj, punere in functiune, inspectie finala, service, reparatii si modernizari pentru ascensoare, scari si trotuare rulante , platforme de ridicat/transportat, inclusiv platforme pentru persoane cu dizabilitati locomotorii. Importul si comercializarea de instalatii , subansamble ,piese de schimb si componente aferente ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante si platforme de ridicat/transportat.

Societatea este certificata in conformitate cu ceritele Directivei Europene 95/16/EC (ANEXA XIII - Modulul H), SR EN 81-1 si SR EN 81-2 pentru activitati de proiectare, fabricare, asamblare, montare, punere in functiune si inspectie finala ascensoare electrice si hidraulice cu / fara camera masinii.


Certificari

Certificat CE

ISO 9001:2008

ISO 14001:2005

ISO 18001:2007

ISCIR

AUTORIZATIE