ACVE Plus certificari ISO
Lifturi Puturi de lift Componente Platforme auto Scari rulante Platforme Oferte Speciale
Cabine Usi Butoniere Plafoane Maini curente Lamele de protectie Pardoseli cabina Panouri de comanda Pereti cabina inox Pereti cabina tabla plastifiata Date tehnice
Cabine lift Mecanisme si usi complete Motoare Limitatoare de viteza Paracazatori Panouri de comanda Centralina Piston Contact cu rola Amortizori
Intretinere Asistenta tehnica Reparatii Modernizare

Platforme auto


Sistemele proiectate si produse de ACVE PLUS, respecta normele europene si romanesti. Asigura conditii optime de securitate prin prezenta sistemelor si senzorilor de siguranta.
Parcari subterane supraetajate, utilizand un sistem mobil de preluare si transfer al autoturismelor, prin intermediul platformelor mobile, si depozitarea acestora in spatiile dedicate.
Acest sistem permite realizarea unui volum mare de parcari in spatii relativ restranse.
Spatiile de parcare continua sa reprezinte o problema. Putem gasi rezolvari pentru situatiile in care este imposibila construirea unei rampe de acces. O astfel de solutie poate fi platforma de transfer in subsolul cladirilor, in spatii destinate parcarilor, eliminand astfel rampa de acces în subsol.
Sistemele noastre sunt realizate din structuri metalice, ocupa si optimizeaza spatiile restranse, permitand valorificarea si cresterea capacitatilor de parcare.
Aceste sisteme includ automatizari cu echipamente ce pot fi actionate de la console exterioare sau actionate cu telecomanda.
Parcari subterane prevazute cu platforme rotative ce ofera o exploatare optima a spatiilor limitate care nu permit efectuarea manevrelor de intoarcere.
Elimina manevrarea autoturismelor prin simpla rotire pe o platforma actionata de la o consola .
Serviciile noastre de proiectare va asigura solutia cea mai potrivita pentru spatiile de care dispuneti.
Pe parcursul exploatarii seviciul de asistenta tehnica asigura intretinerea si service-ul pentru a asigura o buna functionare in conditii de siguranta.