ACVE Plus certificari ISO
Lifturi Puturi de lift Componente Platforme auto Scari rulante Platforme Oferte Speciale
Cabine Usi Butoniere Plafoane Maini curente Lamele de protectie Pardoseli cabina Panouri de comanda Pereti cabina inox Pereti cabina tabla plastifiata Date tehnice
Cabine lift Mecanisme si usi complete Motoare Limitatoare de viteza Paracazatori Panouri de comanda Centralina Piston Contact cu rola Amortizori
Intretinere Asistenta tehnica Reparatii Modernizare

Intretinere


Prin personal calificat si instruit asiguram servicii de intretinere a instalatiilor respectand in totalitate prevederile legislatie aplicabile in vigoare.
Serviciile de intretinere oferite:
• Inspectii efectuate periodic de specialistii nostrii (Revizii tehnice curente),
• Efectuarea de constatari avand ca scop identificarea unor potentiale probleme,
• Executarea lucrarilor de revizie generala ,
• Asigurarea dispeceratului la nr de tel. 021/9265, 0744481206, 021/3000685.
Asiguram dispecerat propriu cu functionare permanenta (24h/24h) pentru preluarea apelurilor de urgenta si echipe de interventie rapida, instruite si dotate cu mijloace adecvate care asigura salvarea persoanelor blocate in cabina .
Toate componentele de securitate defecte sunt inlocuite cu altele noi cu caracteristici similare , pentru care punem la dispozitia beneficiarului documentatia necesara (declaratii de conformitate, certificate de calitate, etc. ).
In conformitate cu noile reglementari aplicabile asiguram timbrarea/retimbrarea lifturilor aflate in functiune fara placa de timbru, inclusiv intocmirea procesului verbal pentru aplicarea placii de timbru.