ACVE Plus certificari ISO
Lifturi Puturi de lift Componente Platforme auto Scari rulante Platforme Oferte Speciale
Cabine Usi Butoniere Plafoane Maini curente Lamele de protectie Pardoseli cabina Panouri de comanda Pereti cabina inox Pereti cabina tabla plastifiata Date tehnice
Cabine lift Mecanisme si usi complete Motoare Limitatoare de viteza Paracazatori Panouri de comanda Centralina Piston Contact cu rola Amortizori
Intretinere Asistenta tehnica Reparatii Modernizare

Reparatii


Analizand si intelegand intregul complex de probleme, generate de ascensoarele vechi , gasirea unor solutii adecvate, este obiectivul specialistilor nostrii.
Ansamblul de lucrari si operatiuni ce se executa in cadrul lucrarilor de reparatii au ca scop aducerea ascensorului la parametrii initiali sau la alti parametri care asigura functionarea în conditii de siguranta a acestuia, conform legislatiei in vigoare.
Toate componentele sunt inlocuite cu altele noi cu caracteristici similare , pentru care punem la dispozitia beneficiarului documentatia necesara (declaratii de conformitate, certificate de calitate, etc.).
Calitatea lucrarilor executate este confirmata prin intocmirea documentelor aferente (declaratie de conformitate si certificat de garantie).