ACVE Plus certificari ISO
Lifturi Puturi de lift Componente Platforme auto Scari rulante Platforme Oferte Speciale
Cabine Usi Butoniere Plafoane Maini curente Lamele de protectie Pardoseli cabina Panouri de comanda Pereti cabina inox Pereti cabina tabla plastifiata Date tehnice
Cabine lift Mecanisme si usi complete Motoare Limitatoare de viteza Paracazatori Panouri de comanda Centralina Piston Contact cu rola Amortizori
Intretinere Asistenta tehnica Reparatii Modernizare

Modernizare


Principalul obiectiv oferit utilizatorilor, in sprijinul carora venim, este modernizarea/innoirea.
Preocuparile noastre prioritare sunt incadrarea in normele europene, cresterea fiabilitatii, a duratei de viata, imbunatatirea confortului, elegantei si asigurarea instalatiilor cu calitati precum robustetea si siguranta în functionare.
A moderniza instalatiile existente constituie o alternativa. Modernizarea prin inlocuirea echipamentelor , se poate face in etape. O propunere viabila este programul de modernizare planificat, impreuna cu dumneavoastra. Planificarea presupune cheltuieli mici cu rezultate mari. O esalonare a lucrarilor de modernizare, impreuna cu esalonarea platilor, este intodeauna de dorit.
Componentele sunt inlocuite cu altele noi cu caracteristici similare , pentru care punem la dispozitia beneficiarului documentatia necesara (declaratii de conformitate, certificate de calitate, etc.).
Calitatea lucrarilor executate este confirmata prin intocmirea documentelor aferente (declaratie de conformitate si certificat de garantie).